Skip to main content

Sexologisk terapi i København

Få lettet de psykiske spændinger som hæmmer både individuelt og i relation til andre

Sexologisk terapi

Er dit sexliv ikke som du kunne tænke dig?
Er det sexuelle gået i stå i dit parforhold?
Har I tabt gnisten?
Mangler du og din partner evnen til at kommunikere om og udvikle sex?
Undrer du dig over at din lyst ikke er så stor som tidligere?
Føler du ikke du er nok i din krop?
Har du svært ved at sætte grænser?
Har du smerter ved sex selvom du ikke fejler noget fysisk?
Drømmer du om andre måder at dyrke sex på men har svært ved at realisere det?
Keder du dig under sex?
Har du for mange one night stands?
For meget Tinder sex?

Jeg har lang erfaring med at arbejde med sexologisk terapi og har hjulpet mange videre til at forholde sig til deres sexualitet og udvikling igennem samtaler og øvelser man kan arbejde med hjemme.

Sex er noget der kan udvikle sig i mange retninger livet igennem.

Man kan blive forvirret over sig selv og det kan være svært at finde ro med det man står i.

Gennem terapien kan man få hjælp til at komme tættere på sin sexuelle identitet, opdage hvad lysten hænger sammen med og blive mere modig og klar på hvad man selv vil og hvordan
man har det med, hvad andre vil.

Sexologisk terapi kan være relevant, både som individuel terapi og parterapi

Det kan være, man aldrig har kunnet nyde sex fuldt ud, at man ikke har fået orgasme, at man ikke kan få rejsning eller komme, når man er sammen med en af det andet køn, eller at man på andre måder er hæmmet i forhold til det seksuelle.

Der kan være fysisk smerte og ubehag forbundet med seksuelt samvær, som gør det næsten umuligt at have samleje.

I sådanne tilfælde, er det vigtigt at blive undersøgt hos lægen, før man starter sexologisk terapi, så man er sikker på, der ikke er noget fysisk i vejen.

Man kan også have overvejelser om sin seksuelle orientering, er man måske i virkeligheden til et andet køn, er det svært at tale med vennerne om osv.. Eller man synes, man går for meget i byen, dater for meget, har for mange tilfældige forhold, man er træt af ikke at passe bedre på sig selv.

For par kan det være man tidligere har haft et godt og lystfuldt sex-liv, som simpelthen bare er blevet kedeligt, eller alt for sjældent. Når der er for lidt sex, er der måske for lidt følelse af nærhed, og forholdet bliver mere usikkert. Eller man prøver og prøver at få det seksuelle til at lykkes, men det vil bare ikke. Det bliver slidsomt, i stedet for sjovt og rart.

Eller klassikeren: den ene har mere lyst end den anden, sex bliver et krav, man konstant prøver at undgå. På den måde, kan selv et kys blive til en ’trussel’ om, at den anden vil noget mere.

Det seksuelle er personligt, privat, sårbart, noget, man måske godt kan snakke om, når man er i byen, med veninderne eller vennerne, men måske er man ikke altid helt ærlig, fordi det kan føles pinligt.

Derfor er det en fordel at gå til en professionel sexolog, der er vant til at tale om de seksuelle emner. Den sexologiske terapeut kan hjælpe med at finde ud af, hvad problemerne udspringer af, bedre kommunikationen og give hjemmeopgaver, der er tilpasset den enkelte person, eller det enkelte par. Alle er forskellige, og det er forskelligt, hvad der virker. Man må prøve sig frem i fællesskab for at finde de rigtige øvelser.

Book en samtale, så skriv herunder så finder vi et tidspunkt