Skip to main content

Parterapi i København

Få lettet de psykiske spændinger som hæmmer både individuelt og i relation til andre

Parterapi

Hvor blev glæden og det sjove af i parforholdet?
Sidder I fast i negative mønstre og dårlig kommunikation?
Hvad skete der med det intime rum?
Føler du dig ensom i forholdet?
Har en af jer været utro? Skilsmissetanker?
Arbejder I ikke sammen?
Er I uenige om børneopdragelsen?
Hvordan skal du række ud til din partner?
Kan I finde jer selv sammen igen?
Vil I forebygge for mange konflikter?

Parterapi behøver ikke at være et langvarigt, opslidende forløb.
Faktisk kan man ved at forbedre kommunikationen og gennem simple øvelser komme langt med at ændre på de uhensigtsmæssige gentagelser.

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med par, der har følt sig fastlåst og er kommet videre

Ligeså dejligt det er at finde sammen, blive forelsket, flytte sammen, få børn, lige så svært og uoverskueligt kan det blive, når det ikke fungerer. Man mister måske gnisten, føler sig ikke værdsat eller lyttet til, hverdagen bliver svær at komme igennem. Måske får man lyst til at prøve noget nyt, være tæt sammen med en anden, der sætter pris på én.

Selvom man forsøger med parmiddage eller storbyferier, starter det svære igen, når man er tilbage. Man er ked af, at det går ud over børnene, hvad enten man skændes, eller der er larmende stilhed i flere dage.

Det handler som regel om kommunikation, der er gået skævt, og gradvist blevet værre og værre. Man har indarbejdet nogle reaktioner, som gentager sig, som man efterhånden kender hos sig selv, og forventer af den anden. Det bliver svært at tro på forandring.

De fleste par har kriser, de fleste bliver indimellem trætte af tosomheden, uenighed om børneopdragelsen, kedsomheden, konflikterne osv.. Parforholdet kræver faktisk hele tiden omsorg.

Book en samtale, så skriv herunder så finder vi et tidspunkt

I virkeligheden kunne alle par nok have godt af at snakke med en tredje part med jævne mellemrum, for ikke at sidde fast i de samme mønstre.

Det at arbejde med kommunikationen i parforholdet, er noget, der kan ændre meget, og skabe glæde, fornyelse, håb, gejst, nye fælles interesser og meget mere.

Parterpi Relation

Relation

I en relation, reagerer man på det den anden siger og gør. Den måde, man reagerer på, er forbundet med den livserfaring, man har med sig, og den selvværdsfølelse, man har.

I en nær relation, er der mange følelser involveret, og følelserne er med til at styre, hvordan man reagerer på den anden. Hvis man f.eks. føler sig såret eller vred, kan det være svært at se tingene fra den andens vinkel.
Der kan nemt opstå misforståelser og konflikter.

KONFLIKTER KAN VÆRE UDVIKLENDE FOR FORHOLDET, HVIS MAN LÆRER AT HÅNDTERE DEM KONSTRUKTIVT.