Skip to main content

Ida Katrine Hoffmeyer

Få lettet de psykiske spændinger som hæmmer både individuelt og i relation til andre

Om mig

Jeg er psykoterapeut, MDP,  godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.  For at blive godkendt skal man have uddannelse i psykoterapi, der opfylder mange forskellige krav om teori, træning, egen-terapi og supervision gennem flere år.

Jeg har læst Psykologi på bachelorniveau på KU. Siden har jeg taget en sygeplejerske uddannelse, og arbejdet mange år på hospitalsafsnit med psykoterapi individuelt og i grupper. Jeg har været med-leder af et psykoterapeutisk afsnit i 7 år.

Jeg er uddannet og godkendt som sexolog via NACS (nordisk forening for klinisk sexologi).

Desuden har jeg taget en organisations psykologisk konsulent uddannelse.

Udover min interesse for psykologi og terapi, har jeg beskæftiget mig med helt andre aspekter af tilværelsen, nemlig musik og teater, i nogle år professionelt.

Du kan frit vælge mellem online og fysisk terapi - alt efter hvad der passer dig bedst. Kontakt mig for nærmere info.

Hvis du går i terapi hos mig, vil du først og fremmest opleve, at jeg lytter til dig, og stiller spørgsmål, der kan hjælpe dig med at forstå dig selv og dine problemer bedre, ved at mærke dine følelser i forhold til dem og reflektere over dem. Du kan så efterhånden udvikle dine egne ’redskaber’. Min grundholdning er, at terapien skal rykke, og det tror jeg kun den kan, hvis du arbejder med at se både din egen og den andens perspektiv. Det er ikke altid behageligt at få øje på sig selv, men omvendt kan man have meget glæde af det, og indimellem det alvorlige og svære, kan humoren glimtvis komme på banen.

Book en samtale, så skriv herunder så finder vi et tidspunkt