Skip to main content

Psykoterapi i Købenahavn

Få lettet de psykiske spændinger som hæmmer både individuelt og i relation til andre

Individuel psykoterapi

Udfolder du dit potentiale fuldt ud?
Gentager du de samme mønstre i relationer?
Kan du mærke din lyst?
Føler du dig holdt nede af en partner, en chef, kollega eller familiemedlem?
Er du mere sårbar end ellers?
Er du grundlæggende lidt trist og ensom?
Forstår du dine følelser?
Føler du dig udenfor?
Har du haft en ubehagelig oplevelse, hvor andres reaktion undrede dig?

Gennem terapi kan du arbejde med at identificere dine følelser i højere grad og arbejde med at tage udgangspunkt i dem, når du reagerer over for andre.

Ved at forstå og acceptere dig selv mere, kan du blive mere sikker i forhold til at markere dig og tage plads blandt andre. Lige fra tætte venne- eller parforhold, og i forhold til arbejdspladsen.

Arbejdet med dig selv i det psykoterapeutiske rum kan være med til gradvist at rykke dine tanker og følelser. Det kan skabe flow i en mere konstruktiv retning som rækker langt ud over den periode, du investerer i terapien.

Går du rundt med overvejelser om at gå i terapi?

Måske tænker du, at du selv bør kunne klare problemerne, du snakker godt med dine venner, eller du kan prøve at gøre noget nyt, handle dig ud af det. Man kan synes det er mærkeligt at skulle tale med en vildt fremmed.

Men psykoterapeuten er en neutral person, der ikke er involveret i dit liv, en, du ikke skal tage personlige hensyn til.

Du får et rum, hvor du kan tale uforstyrret, og hvor der er en, der lytter kun til dig. Psykoterapeuten stiller nogle spørgsmål, som kan få dig til at tænke på en ny måde, se nye vinkler.

Book en samtale, så skriv herunder så finder vi et tidspunkt